fbpx
Сьогодні
Промо 11:01 05 Жов 2020

Відкриття косметологічного центру: власний досвід

Якщо ви вирішили відкрити косметологічний центр, то розумієте, що справа ця не проста та потребує планування. Потрібно винайняти приміщення, знайти кваліфікованих спеціалістів і закупити необхідне обладнання. З приводу останнього пункту я розкажу з власного досвіду, на що потрібно звертати увагу та до кого звертатися, якщо ви ніколи не купували косметологічне обладнання. 

Зробіть запит та перевірте відгуки. Перш ніж обрати компанію, з якою будете співпрацювати, зробіть про неї запити в інтернеті: чи має підприємство ліцензію, як довго працює, звідки поставляє обладнання і які відгуки про неї покупців. Це допоможе вам зробити власний ТОП-компаній, з яких ви вже будете остаточно обирати.

Зверніть увагу, чи проводить компанія навчання.  Оскільки сьогодні неймовірно дикий темп розвитку технологій, важливо, аби спеціаліст, який купує обладнання, чітко розумів, як з ним працювати. Саме це мене підкупило в компанії "Українські медичні системи", відгуки про яку і допомогли мені знайти її (про що я казала в 1 пункті). Компанія проводить безкоштовне навчання для клієнтів та надає можливість пройти додаткові курси по освоєнню передових косметологічних технологій (однак, цей пункт за додаткову плату).

Українські медичні системи

Навчання проводиться в двух форматах на вибір клієнта: або в салоні-партнері, де, крім теоретичної частини, будет практика; або онлайн. Після закінчення навчання надається сертифікат. 

Дізнайтесь, чи надає компанія гарантію. Як ви вже зрозуміли, я почала співпрацювати з компанією "Українські медичні системи". Це сталося з декількох причин: 1)під час пошуку обладнання я стикалася з недобросовісними постачальниками, через що втрачала час та гроші; 2)є навчання; 3)компанія надає гарантію на сервісне обслуговування. Це переконало мене, що мої інтереси будуть забзпечені в будь-якому випадку. 

Важливо, хто є виробником. Ще одна причина, чому мені сподобалося працювати з "Українські медичні системи" – вони є прямими постачальниками обладнання від виробника. При чому виробника зі світовим іменем. І можуть надати на апарати сертифікацію та ліцензію. Оскільки, багато компаній постачають не сертифіковані системи, це призводить до багатьох негативних наслідків в роботі косметолога, тож я обираю продукцію, яка визнана у всьому світі. Тим паче, коли отримати я її можу, зробивши замовлення через через зручний інтернет-магазин http://massage-systems.com.ua/

Українські медичні системи

Розраховуйте бюджет. Важливо одразу визначити, які процедури ви будете проводити в центрі і які апарати вам знадобляться в роботі. Це допоможе скласти бюджет на покупку необхідного обладнання, аби воно використовувалося в роботі та приносило прибуток. Мене приємно здивувало, що при плануванні бюджету і придбанні усього, що ми хотіли, в нас залишилися кошти, тому що в "Українські медичні системи" були акції на потрібні нам лазери, массажне обладнання та апарати для корекції фігури. 

Це був мій досвід. Мені пощастило, що натрапити на гарну компанію вдалося з другого разу. Тож сподіваюсь, ця стаття допоможе вам подивитися, як інші наступають на граблі та у себе одразу все зробити як треба. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: