fbpx
Сьогодні
15:45 05 Жов 2020

Як зручно моніторити інформацію: "Рубрика" тепер в MediaMonitoringBot

Знаходити потрібне у матеріалах онлайн-медіа "Рубрика" відтепер можна за допомогою Telegram-бота оперативного моніторингу згадок у ЗМІ України — MediaMonitoringBot.

Цей Telegram-бот дозволяє налаштувати сповіщення про згадки обраних ключових слів, наприклад, прізвищ або брендів. Коли в медіа, підключених до бази сервісу, згадується індивідуальне слово, бот відправляє відповідне сповіщення з лінком на матеріал. Сервіс обіцяє доставляти сповіщення протягом 5 хвилин після виходу матеріалу на сайті. 

MediaMonitoringBot дає можливість безкоштовно моніторити до 5 ключових слів. Платні пакети передбачають більшу кількість запитів та налаштування індивідуальної системи моніторингу. 

За словами засновника Григорія Маленка, серед користувачів MediaMonitoringBot  державні чиновники, народні депутати, бізнес, представники брендів, лідери громадської думки. Передусім, бот створювався з метою медіасигналізації та оперативного керування репутацією. На даний момент у бота більше 30 тисяч користувачів, і аудиторія активно збільшується. Тепер ним користуються і як тематичною стрічкою, слідкуючи за певними словами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: