fbpx
Сьогодні
17:33 05 Жов 2020

Рада "Ощадбанку" звільнила Пишного та призначила нового керівника

Наглядова рада Ощадбанку прийняла рішення про припинення з 2 листопада повноважень чинного голови правління Андрія Пишного та про призначення з 3 листопада на цю посаду Сергія Наумова.

Про це повідомляється в пресреліз банку.

Зазначається, що рішенням Наглядової ради Ощадбанку завершено імплементацію результатів відкритого конкурсу, за результатами якого новим керівником держбанку обрали Сергія Наумова.

Процес передачі повноважень від екскерівника банку Андрія Пишного до Сергія Наумова має завершитись 3 листопада.

Сергій Наумов

Фото: piraeusbank.ua

Сергій Наумов має вищу технічну та економічну освіту, а також у 2005 році отримав ступінь MBA в Kassel International Management School (Німеччина). Його стаж роботи в банківській сфері становить 25 років. Наумов обіймав керівні посади у ряді банків України, зокрема Райффайзен Банку, УкрСиббанку, Правекс банку, Піреус банку, зокрема в останніх трьох був головою правління. Він замінить на посаді голови Ощадбанку Андрія Пишного, який керував держбанком шість з половиною років – з березня 2014 року.

"Дякуємо Андрію Пишному, який очолив Ощадбанк у скрутний час. Йому з командою вдалось майже неможливе – банк досяг нового рівня конкурентоспроможності та продемонстрував успіхи в багатьох напрямах діяльності. Вважаємо, що в особі Сергія Наумова ми знайшли професійного керівника банківської установи, який продовжить реалізацію планів з перетворення Ощадбанку на високоефективний інститут, що зацікавить інвесторів і збереже лояльність мільйонів українців", – заявила голова наглядової ради Ощадбанку Байба Апін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: