Російські окупанти на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню

За останню добу, 3 жовтня, на Донбасі російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил.

Так, стрілецьку зброю противник застосовував у районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем — неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої. На ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Мар'їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета.

Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів серед особового складу Об'єднаних сил не було. На вогневі провокації ворога українські військові зброю у відповідь не застосовували.

«У районі проведення операції ситуація залишається контрольованою. Підрозділи Об'єднаних сил, дотримуючись досягнутих домовленостей, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням», — звітують у штабі.

Військовослужбовці ЗСУ продовжують локалізувати осередки пожеж та надавати допомогу місцевим громадам, котрі найбільше її потребують. Так, вчора українські військові працювали у Вороновому, де унаслідок пожеж зруйновані будинки, пошкоджені водогін, електромережі, газопровід та об'єкти інфраструктури.

Також рятувальники Об'єднаних сил відновлюють житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Упродовж минулої доби вони відремонтували 10 будинків, на 6 об'єктах роботи тривають. Окрім того, сапери ДСНС розмінували більш ніж 4 гектари території у прифронтовому районі та передали на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Від початку поточної доби, 4 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Свіжі дописи

  • Новини

Смертельний інцидент: у Німеччині загинули два українці, підозрюваний – росіянин

У Баварії Федеративної Республіки Німеччини поліція повідомила про смертельний інцидент, що стався перед торговим центром… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: мешканці одного з тернопільських ОСББ передали дрони бригаді тероборони ЗСУ

У Тернополі мешканці комплексу ОСББ "Юнона" передали дрони для бійців 105-ї окремої бригади тероборони ЗСУ.… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

ЮНІСЕФ: унаслідок російських атак по Україні різко зросла кількість загиблих дітей

Цього року майже на 40% порівняно з минулим зросла кількість дітей, які загинули внаслідок російських… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Сили оборони підтвердили, що війська рф прорвалися та контролюють частину Очеретиного на Донеччині

Російсько-окупаційні війська прорвалися до селища Очеретине, що поблизу Авдіївки Донецької області, там їм вдалося закріпитися.… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

ISW: ЗСУ зможуть стабілізувати фронт та наприкінці року почнуть обмежений контрнаступ

Російська армія таки використає окремі переваги й адаптацію, щоб створити суттєву загрозу для українських Сил… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Армія рф знову втратила майже 1100 своїх солдатів, а також 11 танків та 43 артсистеми

Минулої доби, 27 квітня, Сили оборони ліквідували ще майже 1100 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.