fbpx
Сьогодні
08:35 04 Жов 2020

Російські окупанти на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню

Фото Getty Images

За останню добу, 3 жовтня, на Донбасі російсько-окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил.

Так, стрілецьку зброю противник застосовував у районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем — неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої. На ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Мар'їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета.

Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів серед особового складу Об'єднаних сил не було. На вогневі провокації ворога українські військові зброю у відповідь не застосовували.

«У районі проведення операції ситуація залишається контрольованою. Підрозділи Об'єднаних сил, дотримуючись досягнутих домовленостей, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням», — звітують у штабі.

Військовослужбовці ЗСУ продовжують локалізувати осередки пожеж та надавати допомогу місцевим громадам, котрі найбільше її потребують. Так, вчора українські військові працювали у Вороновому, де унаслідок пожеж зруйновані будинки, пошкоджені водогін, електромережі, газопровід та об'єкти інфраструктури.

Також рятувальники Об'єднаних сил відновлюють житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Упродовж минулої доби вони відремонтували 10 будинків, на 6 об'єктах роботи тривають. Окрім того, сапери ДСНС розмінували більш ніж 4 гектари території у прифронтовому районі та передали на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Від початку поточної доби, 4 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: