fbpx
Сьогодні
09:47 04 Жов 2020

Найбільш високооплачувані акторки світу заробляють вдвоє менше ніж актори-чоловіки

Американський журнал Forbes склав рейтинг найвисокооплачуваніших акторів і акторок світу. Цього року більше заробляли ті, хто знімався в серіалах.

Рейтинг опублікували в Forbes.

Рейтинг склали відповідно до доходу актрис у період з липня 2019 по червень 2020 року.

Більшість з них — акторки серіалів, а не кіно.

В цілому, ТОП-10 найбільш високооплачуваних актрис заробляють більш ніж у два рази менше акторів-чоловіків. Акторки заробили 254 мільйони доларів, а актори – 545,5 мільйона доларів.

На першому місці серед високооплачуваних актрис виявилася Софія Вергара, відома за роллю в ситкомі "Американська сімейка". За зазначений період вона заробила 42 мільйони доларів.

На другій позиції голлівудська акторка Анджеліна Джолі. За цей же час вона заробила 35,5 мільйона доларів. Велика частина її доходу — оплата за ролі в кіно, а не серіалах. Те ж саме в Емілії Блант.

Третє місце у головної героїні "Чудо-жінки 1984" Гал Гадот. Вона заробила 31 мільйон доларів.

Крім них, в рейтингу Мелісса Маккарті, Меріл Стріп, Емілі Блант, Ніколь Кідман, Еллен Помпео, Елізабет Мосс і Віола Дейвіс.

На заробіток акторок вплинула пандемія. Раніше більше заробляли актриси, які знімалися у фільмах. Тепер же більше грошей отримують ті,  що  знімаються в серіалах, бо їх робота не так сильно залежить від необхідності проведення кінопрем'єр і прокату.

Також значно більше почали  заробляти актриси, які знімаються для різних проєктів стрімінгових платформ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: