fbpx
Сьогодні
16:52 04 Жов 2020

Добкін зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова на користь Кернеса

Колишній народний депутат від «Партії регіонів» Михайло Добкін зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова — менш ніж за два тижні з моменту реєстрації.

Про це сам Добкін повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні (4 жовтня — ред.) зняв свою кандидатуру з виборів на користь Геннадія Кернеса. Він поступово одужує і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана», — написав Добкін.

Свою кандидатуру на посаду очільника Харківської міської ради Добкін зареєстрував 23 вересня. Сталося це в той же день, коли на посаду мера Харкова висунули нинішнього очільника міста й давнього друга Добкіна Геннадія Кернеса.

Як повідомляло місцеве видання «KHARKIV Today», Кернес не дуже зрадів такій підтримці з боку Добкіна.

Через своїх родичів він попросив передати, що вважає його рішення «спробою використати чужий політичний капітал, щоб посилитися самому».

Раніше повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до Берліна.

У Кернеса підтвердили коронавірус і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова.

15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Потім стало відомо, що стан здоров'я Геннадія Кернеса, який перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з ускладненнями від поранення на фоні коронавірусу, суттєво покращився.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: