fbpx
Сьогодні
20:12 03 Жов 2020

Верещук прокоментувала будівництво метро на Троєщину

Кандидатка в мери Києва від партії "Слуга народу" Ірина Верещук розповіла про те, що побувала на Троєщині та змінила свою думку про будівництво метро туди.

22 вересня в ефірі телеканалу Україна 24 Ірина Верещук розповіла, що побувала на Троєщині та прокоментувала будівництво гілки метро до цього масиву.

«Я сьогодні вранці була на Троєщині. Я хотіла провести експеримент. Подивитися, чи я доїду громадським транспортом. Стала там, де має бути метро, там де має бути метро — біля райдержадміністрації. Де би мало виходити метро там досі ростуть дерева. І спробувала доїхати. Нам автобус помахав хвостом, навіть не зупинився. Я зачекала 40 хвилин… Отже метро на Троєщину має бути. Немає іншого рішення», — розповіла Верещук.

Раніше в інтерв'ю журналу Хмарочос кандидатка від "Слуги народу" назвала будівництво метро на Троєщину «дорогою утопією» і зазначила, що не бачить в ній сенсу.

«Людей лише продовжують годувати старими обіцянками на кшталт троєщинської гілки метро, у будівництві якої я не бачу сенсу», — заявила Верещук.

Також вона сказала, що на проєкті метро на Троєщину просто наживаються підрядники за рахунок міського бюджету.

Метро на Троєщину має бути побудовано

Переконалась на власному досвіді – метро на Троєщину має бути побудовано. Зі знищенням корупційних годівниць в міській владі Києва це реально.

Posted by Ірина Верещук on Tuesday, September 22, 2020

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: