fbpx
Сьогодні
16:36 03 Жов 2020

У Білорусі поновилися протести, є затримані

Фото Reuters

Сьогодні, 3 жовтня, поновилися протести в містах Білорусі. На даний момент відомо про затримання учасників акції в Солігорську.

Про це повідомляє місцевий портал TUT.BY.

Повідомляється, що сьогодні в солігорському Парку 4 стихій була зустріч з страйкарями, у тому числі з відомим в місті шахтарем Юрієм Корзуном. За його словами, міліція дозволила провести екскурсію для приїжджих і обіцяла нікого не затримувати.

У Білорусі поновилися протести, є затриманні

Фото Reuters

Однак через три хвилини після початку зустрічі приїхав ОМОН і почалися затримання. Відомо, що затримано Корзуна і фотокореспондентку Ірину Ореховську. Інших учасників просять розійтися.

У Мінську студенти місцевого лінгвістичного університету провели акцію протесту біля входу в один з корпусів. Вони співали та читали вірші.

У Білорусі поновилися протести, є затриманні

Фото Reuters

Крім того, дівчата пройшли з червоно-білими парасольками в Зеленому Лузі. Повідомляється, що вулиці Дорошевича вже чергують автозаки, а в бік Мінська рухається колона військової техніки.

На станції метро "Площа Перемоги" силовики оточили виходи біля монумента, а потяги метро поки що зупиняються на станції.

Тим часом у Бресті почалася хода прихильників режиму Олександра Лукашенка.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: