fbpx
Сьогодні
14:12 03 Жов 2020

Сервіс таксі Bolt почав роботу у Вінниці

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок продовжує розширюватися. З 1 жовтня сервіс Bolt запустили у Вінниці. Жителі та гості міста зможуть з комфортом діставатися до потрібної локації навіть у прохолодну осінню погоду.

Вартість поїздки становитиме від 18 гривень. На честь запуску сервісу нових користувачів Bolt чекають знижки до 50 % на першу поїздку.

У Вінниці також буде діяти акція «Приведи друга — отримай знижку на поїздку». Щоб узяти участь в акції, в головному меню програми потрібно вибрати опцію «Безкоштовні поїздки». Після цього слід відправити промокод другу. Коли друг зробить свою першу поїздку із застосуванням цього коду, на Вашу адресу електронної пошти буде надіслано промокод Bolt. Із цим промокодом ваша наступна поїздка буде зі знижкою.

При цьому знижки для користувачів послуги не позначаться на заробітку водіїв. Компанія Bolt повністю компенсує водіям різницю в ціні.

У місті будуть активні три категорії сервісу: Bolt, Comfort і Isolated. Авто Isolated забезпечені прозорими перегородками між водієм і пасажирами. Такі перегородки є додатковим захистом від поширення вірусів.

«Ми постійно розширюємо географію роботи в Україні. Вінниця стала сьомим містом в Україні, де запустився наш сервіс, і ми плануємо розвиватися далі. Ми хочемо, щоб швидкий і комфортний сервіс Bolt був доступний у багатьох містах України», — зазначає регіональний менеджер компанії Bolt Тарас Потічний.

У серпні цього року сервіс Bolt з'явився в Дніпрі, а на початку вересня успішно запустився в Запоріжжі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: