fbpx
Сьогодні
22:08 02 Жов 2020

Стало відомо, як почувається Балух, який знаходиться у лікарні після побиття

Фото krymr.com

Колишній політв'язень Володимир Балух, який перебуває в лікарні через побиття, почав відкривати очі та рухати руками й ногами

Про це повідомила у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко. За її словами, стан Балуха стабільний.

«Хороші новини від лікуючих лікарів В. Балуха. Пацієнт стабільний, відкриває очі, рухає руками і ногами! Динаміка позитивна! Потрібен час! Займаємось!», – йдеться у повідомленні.

Про побиття Володимира Балуха 8 вересня повідомив колишній бранець Кремля Олег Сенцов. 49-річного потерпілого госпіталізували з тілесними ушкодженнями з київського Гідропарку, у нього виявили відсутність мобільного телефону і банківської карти.

Пізніше стало відомо, що Балух перебуває у важкому стані.

19 вересня Дніпровський райсуд Києва обрав підозрюваному в нападі на Балуха запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб.

У нападі на колишнього бранця Кремля підозрюють 32-річного безробітного житель Київської області. Він повністю визнав свою провину і відмовився від адвоката. Підозрюваний сказав, що конфлікт з потерпілим стався на побутовому ґрунті.

Наприкінці вересня Балуха почали поступово тренувати до самостійного дихання. Адже спочатку він був підключений до апарату ШВЛ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: