fbpx
Сьогодні
15:28 02 Жов 2020

Аваков відреагував на заяву депутатки "СН" щодо допомоги Азербайджану від України: він порадив їй медичну допомогу

English version here

Україна не надаватиме військову допомогу жодній зі сторін азербайджано-вірменського конфлікту.

Про це в Твіттері написав глава МВС Арсен Аваков.

«Україна не надаватиме військову допомогу в азербайджано-вірменському конфлікті жодній зі сторін. А ось медичну допомогу – таблетки для депутатів із надто вже розвиненою фантазією – треба б пошукати усією країною», – написав глава МВС.

Раніше народний депутат із фракції "Слуга народу" Людмила Марченко в ефірі телеканалу "Україна 24" висловила впевненість, що Україна "не пройде повз" надання військової допомоги Азербайджану, якщо виникне потреба.

В свою чергу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба нагадав політикам, що рішення про надання допомоги іноземним державам належить до компетенції уряду та президента України і закликав до зважених заяв та коментарів.

"В умовах активного збройного протистояння, чисельних жертв та руйнувань, вкотре закликаю всіх до зважених заяв та коментарів, які б не збуджували емоції, не провокували протистояння і ворожнечу, а відповідали офіційній позиції Української держави. Якщо коротко, то контролюйте свої емоції і не грайтеся з емоціями інших людей", – зазначив він.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: