fbpx
Сьогодні
16:35 01 Жов 2020

Співробітниця посольства США у Києві, яку знайшли побитою, померла у лікарні. У Зеленського відреагували

Співробітниця посольства США у Києві, яку знайшли побитою, померла у лікарні. В Офісі Президента відреагували на подію.

Про це пише пресслужба Голови держави.

"З великим сумом дізналися про те, що в лікарні померла громадянка Сполучених Штатів Америки, співробітниця американського посольства у Києві. Жінку з травмою голови 30 вересня знайшли перехожі просто неба біля залізниці у Шевченківському районі столиці. У неї залишилося четверо дітей і чоловік. Висловлюємо наші найщиріші співчуття рідним, друзям і колегам загиблої", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронні органи України проводять невідкладні слідчі дії для з'ясування всіх обставин цієї страшної події. Наразі розглядається версія як навмисного вбивства, так і нещасного випадку.

"Наголошуємо на необхідності оперативного та всебічного розслідування. Якщо ця трагедія сталася через злий умисел, винні мають понести законне покарання. Українська влада та Офіс Президента зокрема всіляко сприятимуть встановленню всіх обставин цього жахливого випадку", — підкреслили у Зеленського.

Нагадаємо, у середу, 30 вересня, в лісопарковій зоні біля залізничних колій на вулиці Толбухіна в Києві виявили непритомну співробітницю посольства США з травмою голови. Потерпілу доставили в лікарню, але вона померла від отриманих травм.

За даними Цензор.НЕТ, ім'я загиблої жінки Санвер Нікаело.

У МВС повідомили, що Нацполіція розглядає 2 версії загибелі співробітниці посольства США: умисне вбивство та нещасний випадок.

Посольство США відреагувало на смерть своєї співробітниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: