fbpx
Сьогодні
09:42 01 Жов 2020

Навальний заявив, що за його отруєнням стоїть Путін

Фото Reuters

Російський опозиціонер Олексій Навальний вважає, що до його отруєння причетний особисто президент Росії Володимир Путін.

Про це сказав Навальний в інтерв'ю "Der Spiegel", "Meduza".

"Я стверджую, що за цим злочином стоїть Путін, і у мене немає інших версій події", – сказав він.

У бесіді з виданням політик підтвердив, що після курсу лікування в Німеччині повернеться в Росію.

Навальний заявив: "Моя робота зараз – залишатися хлопцем, який не боїться. І я не боюся!"

Раніше німецьке видання Spiegel писало, що канцлер ФРН Ангела Меркель таємно відвідала в берлінській клініці Шаріте російського опозиціонера Олексія Навального під час його лікування там від отруєння.

У пості зазначалося, що таємний візит до Навального – ще одна ознака того, наскільки канцлер симпатизує Навальному і не готова дати справі зійти нанівець. Той факт, що канцлер особисто відвідала опозиційного політика, повинен дати знати російському уряду, Берлін налаштований дізнатися правду, пише видання.

Про отруєння Навального стало відомо 20 серпня. Йому стало зле під час перельоту з Томська в Москву. Літак здійснив термінову посадку в Омську, після чого російського опозиціонера госпіталізували в місцеву лікарню. Потім Навального евакуювали на лікування до Німеччини.
2 вересня уряд Німеччини заявило, що російського опозиціонера Олексія Навального отруїли нервнопаралітичну речовиною "Новічок".
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: