fbpx
Сьогодні
15:01 01 Жов 2020

Коронавірус: з 1 жовтня українці можуть в'їхати до Болгарії лише з негативним ПЛР-тестом

Болгарія, Nesebur Beach © windu, Shutterstock

Із 1 жовтня до 30 листопада громадянам України дозволено в'їжджати на територію Болгарії за наявності довідки, яка показує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР.

Про це повідомило посольство України в Болгарії.

"30 вересня 2020 року оновлено рішення Міністерства охорони здоров'я Республіки Болгарія про тимчасову заборону в'їзду на територію країни №РД-01-547, згідно з яким із 1 жовтня до 30 листопада 2020 року громадянам України дозволено в'їжджати на територію Республіки Болгарія за наявності довідки, яка показує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який має бути зроблений за 72 години до перетину кордону".

У згаданому документі мають бути зазначені особисті дані особи відповідно до паспорта громадянина України для виїзду за кордон, відомості про лабораторію, яка провела дослідження (найменування установи, адреса та контактні дані, дата проведення тестування), а також прописано латиницею метод (PCR) і негативний результат (Negative).

Як повідомлялося, до кінця вересня Болгарія дозволила громадянам України в'їзд без ПЛР-тестування та двотижневого карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: