fbpx
Сьогодні
12:00 29 Вер 2020

У Харкові попрощалися з курсантом, який загинув внаслідок падіння літака АН-26

фото: Харківська ОДА

У Харківському лісопарку на Меморіалі Слави пройшла церемонія прощання з курсантом університету повітряних сил, який загинув внаслідок авіакатастрофи в Чугуєві.

Про це повідомляє Харківська ОДА.

"Віталій – один з 26 курсантів, які були на борту літака, котрий розбився в Чугуєві в п'ятницю. Він вижив у катастрофі, але наступного дня в лікарні помер, оскільки отримав травми та опіки не сумісні з життям".

Начальник Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба Олександр Турінський, прощаючись з курсантом, підкреслив, що він був одним з кращих синів країни.

«Ми сьогодні проводжаємо в останню путь Вільхового Віталія Богдановича, 20-річного юнака, який з дитинства мріяв про небо, про кар'єру військового і, зібравши всі сили, до останнього боровся за своє життя. Віталію, нехай останній твій політ в небо принесе в твою душу Царство небесне. А в нашій пам'яті ти завжди залишишся усміхненим, щирим та вірним сином України», – сказав Турінський.

Прощання з іншими 25-ма загиблими курсантами відбудеться після того, як будуть проведені ДНК-експертизи.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив про необхідність оприлюднити записи переговорів пілотів літака Ан-26, що зазнав катастрофи у Харківській області.

Нагадаємо, що Зеленський провів нараду щодо авіакатастрофи на Харьківщині, Денис Шмигаль назвав суми виплат родичам загиблих.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: