fbpx
Сьогодні
17:26 29 Вер 2020

Кабмін має допомогти в отриманні компенсацій сім’ям загиблих у катастрофі Ан-26, – Зеленський

На виконання завдання Глави держави уряд працює над виплатами компенсацій сім'ям військових і курсантів, які загинули внаслідок катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвом.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Вінницької області.

«Я думаю, що гроші – це найостанніше, що може цікавити родини. На жаль, ми не можемо повернути їм їхніх дітей, але уряд отримав позицію Офісу Президента, і вони працюють над тим, щоб кожна родина отримала ще гроші для підтримки», – сказав Глава держави, відповідаючи на запитання представників ЗМІ на Вінниччині.

Володимир Зеленський наголосив, що це – страшна трагедія, яка має бути ретельно розслідувана.

За його словами, загиблі були родом з різних областей України, і церемонії прощання з ними можуть відбутися після ідентифікації їхніх тіл та встановлення осіб.

«Має попрацювати експертна комісія, вони ідентифікують тіла загиблих. Така процедура. Це може бути через два-три тижні. Я розумію, що такі речі треба терміново робити, особливо коли цього чекають, перш за все, рідні та близькі», – зазначив Президент.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив про необхідність оприлюднити записи переговорів пілотів літака Ан-26, що зазнав катастрофи у Харківській області.

Нагадаємо, що Зеленський провів нараду щодо авіакатастрофи на Харьківщині, Денис Шмигаль назвав суми виплат родичам загиблих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: