fbpx
Сьогодні
16:22 28 Вер 2020

Лікарі поступово відновлюють самостійне дихання Балуха, - Геращенко

Колишній політв'язень Кремля Володимир Балух перебуває в стабільному стані, проте не при повній свідомості, лікарі починають поступово відновлювати його самостійне дихання.

Про це повідомила співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко у Фейсбуці з посиланням на лікарів Балуха.

"Вже третій тиждень наш Володя Балух знаходиться в лікарні після злодійського нападу. Новини від лікуючих лікарів: "Пацієнт стабільний, без погіршення. Повної свідомості ще не має. Починаємо поступово тренувати до самостійного дихання", – зазначила вона.

Геращенко нагадала, що Балух зараз мав би активно займатися виборами і бути "фронтменом" команди "Європейської солідарності" до Київської облради.

Вже третій тиждень наш Володя Балух знаходиться в лікарні після злодійського нападу.Новини від лікуючих лікарів:»Пацієнт…

Posted by Iryna Gerashchenko on Monday, September 28, 2020

Як повідомлялося, Володимира Балуха 8 вересня знайшли побитим. Йому прооперували тяжку травму голови. Він підключений до апарату ШВЛ.

В Офісі Президента заявили, що надзвичайно занепокоєні інформацією про напад на Балуха, якого жорстоко побили вночі в річницю його визволення з полону.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття Володимира Балуха.

Нагадаємо, що суд заарештував на 60 діб підозрюваного в нападі на Балуха.

18 вересня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного в нападі на Балуха затримали.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: