fbpx
Сьогодні
15:28 27 Вер 2020

Лікарі розповіли про стан здоров'я курсанта, який вижив в авіакатастрофі АН-26

Фото АрміяInform

За словами медиків, хлопець почуває себе краще і спілкується з рідними.

Стан здоров'я курсанта В'ячеслава Золочівського, єдиного, хто вижив в авіакатастрофі АН-26 на Харківщині, поки оцінюється, як середньої тяжкості, з позитивною динамікою, повідомляє АрміяInform.

За словами старшого ординатора травматологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону підполковника медичної служби Юрія Клапчука, хлопець почуває себе добре, спілкується з лікарями і рідними. Найближчим часом його зможуть відвідати друзі з університету.

У п'ятницю, 25 вересня, розбився військово-транспортний літак Ан-26. На ньому здійснювали навчальний політ курсанти Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Катастрофа сталася близько 20:45 біля Ростовської траси.

В результаті аварії загинули 26 людей, серед яких сім членів екіпажу і 20 курсантів. З 27 осіб вдалося вціліти тільки одному – В'ячеславу Золочівському, який зараз перебуває в лікарні.

Раніше хлопець розповів, що "все відбувалося як у комп'ютерній грі". Коли він прийшов до тями, то побачив, як горить його товариш. В'ячеслав виліз з-під уламків літака і почав гасити полум'я на ньому. Потім за життя його однокурсника протягом доби боролися лікарі. У суботу він помер в лікарні.

Інформація про те, що курсант Злочевський нібито вистрибнув з літака, не підтвердилася.

ДБР перевіряє чотири версії причин авіакатастрофи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: