fbpx
Сьогодні
09:22 26 Вер 2020

У Чугуєві знайшли тіло ще одного загиблого в Ан-26

Фото ДСНС

Станом на 9:00 26 вересня на місці падіння Ан-26 знайшли тіло ще одного загиблого.

Про це повідомила пресслужба ДСНС

Рятувальники уточнили, що 23 жертву катастрофи знайшли під фюзеляжем повітряного судна.

"Знайдено тіла 23 загиблих, 2 особи постраждало. 26 вересня о 09:00 під фюзеляжем знайдено тіло загиблого, пошуки ще двох осіб тривають. Від ДСНС залучено 62 представники особового складу та 10 одиниць техніки", – йдеться в повідомленні.

Разом з тим, Командування Повітряних сил ЗСУ станом на 8 годину ранку суботи повідомило, що на місці катастрофи знайдено бортові самописці. Вони вціліли, але їх іще не вилучено з літака.

Командування Повітряних сил також повідомило про стан двох постраждалих внаслідок катастрофи. Так, один із курсантів перебуває у стані середньої тяжкості в лікарні м. Чугуїв. Інший курсант – у вкрай важкому стані, лікарі борються за його життя в одній з харківських лікарень.

На місці катастрофи тривають пошукові роботи, ведуться слідчі дії, працює спеціальна комісія військових інженерів, яка встановлюватиме причини катастрофи. Район очеплено, на місці створено оперативний штаб. Організовано місце для розміщення родичів, надається медична та психологічна допомога.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня стало відомо про падіння літака поблизу Чугуєва Харківської області.

Президент Зеленський заявив, що буде створено державну комісію для з'ясування обставин та причин катастрофи літака на Харківщині.

Шмигаль назвав склад комісії, яка розслідуватиме обставини падіння літака Ан-26 на Харківщині.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: