fbpx
Сьогодні
11:28 24 Вер 2020

Від "ОПЗЖ" у мери Вінниці балотується відомий боксер та ведучий

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков повідомив, що балотується у мери Вінниці від "Опозиційної платформи – за життя".

Про це він написав у Instagram.

"Я іду в мери від Опозиційної платформи – за життя!

Мені дуже приємно бути в складі такої сильної команди, яка зробить наше місто найкращим. Мене найбільше турбують соціально незахищені мешканці міста та благоустрій Вінниці.

Мені прикро, що лише центральні вулиці виглядають показово пристойно, а у віддалених районах – безліч проблем".

Узелков додав, що зайде в кожен кабінет міськради Вінниці і наведе там порядок: "Я чесний, завжди тримаю слово, і хочу, щоб все місто стало таким. Ми маємо невичерпний потенціал, прекрасних людей, і ми стовідсотково зможемо покласти кожен камінчик в місті на своє місце".

View this post on Instagram

Я іду в мери від Опозиційної платформи – за життя! Мені дуже приємно бути в складі такої сильної команди, яка зробить наше місто найкращим. Мене найбільше турбують соціально незахищені мешканці міста та благоустрій Вінниці. Мені прикро, що лише центральні вулиці виглядають показово пристойно, а у віддалених районах – безліч проблем. Впевнений, що разом з усіма тут присутніми ми наведемо порядок. Повірте, я зайду в кожен кабінет у міськраді і наведу там порядок. Зроблю усе, щоб Вінниця була прикладом для всієї України. Я чесний, завжди тримаю слово, і хочу, щоб все місто стало таким. Ми маємо невичерпний потенціал, прекрасних людей, і ми стовідсотково зможемо покласти кожен камінчик в місті на своє місце.

A post shared by Вячеслав Узелков (@uzelkoff_official) on

До того про намір стати мером Вінниці заявив лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк. Він балотується у депутати Вінницької міської ради від Партії Вінничан.

Від "Голосу" кандидатом у мери буде нардепка Олександра Устінова

Від "Слуги народу" боротися за крісло мера Вінниці буде Сергій Борзов. Його дружина нардепка "СН", яку обрали в одному з округів області. Наразі Борзова призначили главою ОДА.

Зараз посаду міського голови Вінниці займає Сергій Моргунов (з 2014 р.). Його попередником був Володимир Гройсман. Гройсман був міським головою Вінниці з 2006 по 2014 рр. Потім він працював у ВР та уряді. З 2016 по 2019 рр. займав пост прем'єра. Наразі Моргунов є представником партії Гройсмана.

Гройсман має велику підтримку у Вінниці.

У 2014 році Узелков провів останній бій. Наразі він ведучий програми "Зважені та щасливі".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: