fbpx
Сьогодні
16:17 23 Вер 2020

Добкін надумав йти у мери Харкова

Фото Радио Свобода

Народний депутат попередніх скликань Михайло Добкін заявив, що подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду мера Харкова, яку вже обіймав раніше.

"Сьогодні я подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду Харківського міського голови. Воістину кажуть: людина міркує, а Бог порядкує", – написав Добкін у своєму Telegram-каналі.

"Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне, бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання й повернення до рідного Харкова", – додав він.

Нагадаємо, що 23 вересня "Блок Кернеса – Успішний Харків" на міській партконференції висунув кандидатом на посаду міського голови нинішнього градоначальника Геннадія Кернеса.

Повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до німецької клініки "Шаріте" у Берлін.

У Кернеса підтвердили коронавірус і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова.

15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Потім стало відомо, що стан здоров'я Геннадія Кернеса, який перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з ускладненнями від поранення на фоні коронавірусу, суттєво покращився.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: