fbpx
Сьогодні
16:34 22 Вер 2020

UkraineInvest за 2 роки очікує $2,2 млрд інвестицій в економіку України та хоче відкрити по світу свої представництва

За попередніми розрахунками Офісу залучення інвестицій (UkraineInvest), за 2020-2022 роки очікується залучення близько 2,2 млрд дол. інвестицій в економіку України. 

Про це на пресконференції заявив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач.

За його словами, зараз Офіс працює над 46 інвестиційними проєктами і за період 2020-2022 років передбачає залучення як мінімум 2,2 млрд дол. в економіку України. Цівкач зазначив, що близько 527 млн дол. інвестицій у найближчі рік-півтора планують здійснити компанії, які вже працюють в Україні.

"Щодо роботи UkraineInvest, ми плануємо відкрити від 10 до 15 наших міжнародних представництв. Зараз ми ведемо переговори з такими центрами, як Нью-Йорк, Лондон, Стокгольм та іншими столицями, де є потенційні інвестори", – повідомив Цівкач.

Як повідомлялося, Офіс залучення інвестицій є постійно діючим дорадчим органом при Кабміні, що був створений постановою уряду в жовтні 2016 року з метою залучення в Україну прямих іноземних інвестицій. Основні напрямки діяльності Офісу: формування сприятливого інвестиційного клімату; допомога інвесторам у веденні бізнесу в Україні; генерування можливостей для збільшення інвестицій в економіку України.

Заходи, які реалізує UkraineInvest, включають проведення інвестиційних семінарів та зустрічей, участь у спеціалізованих виставках, заходи в галузі прямого маркетингу, організацію візитів потенційних інвесторів, пошук місцевих партнерів для потенційних інвесторів, надання допомоги в отриманні необхідних дозволів та погоджень тощо.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: