fbpx
Сьогодні
17:23 22 Вер 2020

Убивця Джона Леннона вибачився перед його вдовою через 40 років після злочину

Засуджений за вбивство засновника рок-гурту Beatles Джона Леннона Марк Чепмен вибачився за свій вчинок перед вдовою музиканта Йоко Оно

Свої вибачення Чепмен озвучив перед комісією з питань умовно-дострокового звільнення у виправній установі Венде в Нью-Йорку, повідомляє ВВС.

"Я просто хочу повторити, що мені шкода через свій злочин. У мене немає виправдання. Я вбив його, тому що він був дуже, дуже, дуже відомий, і це єдина причина, а я був дуже, дуже, дуже, дуже сильно самозакоханий та егоїстичний. Це був надзвичайно егоїстичний вчинок. Мені дуже прикро через біль, який я завдав Оно. Я весь час про це думаю", – заявив Чепмен.

Художниця Йоко Оно, вдова Джона Леннона, раніше відхиляла всі спроби Чепмена вибачитися і заявляла, що "живе в страху" перед звільненням з в'язниці вбивці її чоловіка.

На засіданні ради з умовно-дострокового звільнення Чепмена описали як глибоко релігійного та "відданого християнина". Однак, прохання про дострокове звільнення було відхилене, оскільки "було б несумісним із добробутом суспільства".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: