fbpx
Сьогодні
22:53 22 Вер 2020

Фонд держмайна поновив підготовку об'єктів до "Великої приватизації"

Фонд державного майна відновив роботу з підготовки великих об'єктів до приватизації.

Про це на пресконференції на тему "Україна: які інвестиційні проєкти повернуть Україну в поле зору іноземних інвесторів?" сказав голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко, повідомляє Укрінформ.

"Стосовно великої приватизації, то Верховна Рада у березні прийняла закон в якому заборонила на період пандемії підготовку і організацію аукціонів з великої приватизації. Ми провели плідні дискусії з усіма сторонами і два тижні тому Верховна Рада підтримала закон, який знімає заборону з підготовки великих об'єктів до приватизації. Підготовка великих об'єктів до приватизації досить довга – від моменту вибору радника, затвердження його Кабінетом Міністрів, проведення аудиту, затвердження стартової ціни – це все займає 9-12 місяців. Тому зараз ми будемо її продовжувати", – сказав Сенниченко.

За його словами, наразі Фонд державного майна проводить з урядом дискусії щодо бюджетного процесу.

"Щоб на це були виділені необхідні кошти, і в наступному році наш попередній план у 12 млрд сформований з переліку об'єктів, які включають в себе і обленерго, і завод "Більшовик", і інші об'єкти", – зауважив Сенниченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: