fbpx
Сьогодні
21:21 22 Вер 2020

Ексмер Дебальцевого став таксистом у Києві і розповідає пасажирам правду про Донбас

Колишній мер окупованого РФ Дебальцевого Андрій Бондарчук, який очолював місто з 2006 по 2010 рік, працює таксистом у Києві і намагається змінити переконання проросійськи налаштованих пасажирів.

Про це у себе у Facebook розповів директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності Укрзалізниці Ігор Котелянець, який став одним з його клієнтів, пише ВВ.

«Він приїхав на наш виклик по Uber Comfort. Везе з центру Києва на лівий берег. Зараз він висококласний водій. На першому місці за кількістю виконаних замовлень у столиці. Понад 23 тисячі», — написав він.

При цьому під час своїх поїздок Бондарчук завжди намагається розповісти клієнтам правду про російську агресію на Донбасі і про людей, яких війська РФ вижила з рідного краю.

«Серед іноземців дуже багато ватників. Поки їдемо — намагаюся змінити їх переконання про «громадянську війну» і про те, хто насправді є загарбником, хто вигнав мене з власного будинку. Коли трапляються росіяни — зазвичай виправдовуються, мовляв ми не відповідаємо за нашу владу. Деякі просять вибачення», — зазначає ексмер.

Як пояснює Бондарчук, за допомогою таких діалогів він виконує свою місію з наближення деокупації Донбасу, яка, на його думку, «обов'язково станеться, якщо світ буде знати правду».

«Робота у таксі – це не просто спосіб заробітку, це шанс поговорити. Це 23 тисячі спроб зробити український Донбас більш почутим світом», — додав Котелянець.

За кермом мер Дебальцевого. Він приїхав на наш виклик по Uber Comfort. Везе з центру Києва на лівий берег. Цитуючи…

Posted by Igor Kotelianets on Sunday, September 20, 2020

Бондарчук переїхав до Києва після російського вторгнення на сході України у 2014 році.

У колишнього мера три вищі освіти за спеціальностями історія, право і державна служба. У 90-х він працював директором школи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: