fbpx
Сьогодні
12:44 21 Вер 2020

Вранці студенти КНУ імені Шевченка протестували через з'їзд "Слуги народу" на території вишу

У Києві відбулася акція протесту студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка "Освіта без політики" через проведення зборів партії "Слуга народу" на території вишу.

Акція проходила у понеділок біля будівлі Червоного корпусу КНУ Шевченка, передає Укрінформ.

Учасники акції виступали проти проведення політичних заходів на території вишу. Студенти також вимагали оприлюднити інформацію щодо того, хто є організатором проведення зборів партії "Слуга народу" саме на території університету.

Вони також переконані, що МОН має якось відреагувати на ті порушення, які сталися на території КНУ Шевченка.

На акції зібралося кілька десятків студентів вишу. У руках вони тримали плакати з написами "Університет не місце для зборів політичних партій", "Студенти мовчати не будуть" та "Освіта без політики".

Корупція охорона КНУ

Вітаю.Наразі відбувається засідання Вченої Ради Університету.Чудово розумію, що Леоніду Васильовичу треба підвести підсумки навчального року, але я дозволю собі внести кілька суттєвих питань до порядку денного.Панове, усе засідання ви удаватимете, що про порушення у гуртожитках вам нічого не було відомо і взагалі ви вперше про них чуєте.Подумайте про студентів і їхню безпеку.Краще один раз не купити квартиру собі, ніж усе життя згадувати про чергову пожежу в гуртожитку, у якій з тієї чи іншої причини загинув студент. Шановні члени Вченої Ради, певен, що вам варто обговорити та припинити існування корупційної схеми, яка постійно функціонує під вікнами головного корпусу.Розумію, що ви спокійно паркуєте свої автомобілі на внутрішньому паркінгу"Бідним" же студентам щоб не переходити дорогу до Червоного доводиться "домовлятись" з охороною.За деякою інформацією послуги "прибігти – прибрати фішку – побігти назад" у виконанні охоронця Пазюка коштують 10 000 грн з автомобіля на місяць.Леоніде Васильовичу, Ви кожного разу розповідаєте, що хочете аби Університет займав гідне місце у рейтингах. Не може у ВНЗ світового рівня бути стільки хаосу. Не може. Думай-те, шановна адміністраціє.

Posted by Червоний Губер on Tuesday, June 30, 2020

Позиція в.о. Голови СПУ Володимир Ляшенко біля стін КНУ щодо ситуації, що склалася навколо організації заходу партії «Слуга народу» на території Університету.

Posted by Студпарламент КНУ. Життя твого Університету on Monday, September 21, 2020

Нагадаємо, що 20 вересня відбулася конференція партії "Слуга народу", в якій взяв участь президент Володимир Зеленський. Керівництво київської організації представило кандидатів в депутати Київради, а також Ірину Верещук як кандидата в мери столиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: