fbpx
Сьогодні
08:48 21 Вер 2020

У Сінгапурі будуть платити користувачам Apple Watch за здоровий спосіб життя

Дворічну програму запустять наприкінці жовтня 2020 року.

Жителям Сінгапуру почнуть платити за користування новим персоналізованим застосунком для здоров'я LumiHealth у Apple Watch, пише CNN.

Застосунок спонукає користувачів виконувати фізичні вправи кожного тижня, наприклад ходьбу, плавання або заняття йогою. Він нагадує про медичний огляд та вакцинацію, сприяє закріпленню звичок якісного сну і концентрації, а також допомагає у виборі продуктів харчування. У разі виконання програми користувачі отримають до 380 сінгапурських доларів (близько 280 доларів США). Дворічну програму запустять наприкінці жовтня 2020 року.

Apple Watch

«Попри те, що всі ми стикаємося з проблемами COVID-19, ми повинні продовжувати інвестувати у своє майбутнє. І немає кращої інвестиції, ніж у власне здоров'я», — сказав Хенг Сві Кіт, заступник прем'єр-міністра Сінгапуру.

«Це партнерство між Сінгапуром і Apple дозволить сінгапурцям вести більш здоровий спосіб життя, але, що не менш важливо, це стане внеском у покращення здоров'я людей в усьому світі».

Програму розробила влада Сінгапуру та Apple разом з командою лікарів і експертів у сфері охорони здоров'я у рамках національної ініціативи «Розумна нація».

«Сінгапур має одну з провідних світових систем охорони здоров'я, і ​​ми дуже раді співпраці з ними», — сказав головний операційний директор Apple Джефф Вільямс.

Apple Watch

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: