fbpx
Сьогодні
19:28 21 Вер 2020

Нардеп Юрченко прокоментував справу з хабарем

Нардеп Олександр Юрченко, якого підозрюють у отриманні хабаря, заявив, що не має стосунку до злочину, який йому інкримінує НАБУ.

Про це він заявив у Вищому антикорупційному суді, який обирає йому запобіжний захід, повідомляє Еспресо.TV.

"Жодного відношення до того, що подається у матеріалах досудового розслідування, я не маю. Ніякі кошти я не брав, нікого до надання мені якихось коштів я не підбурював, про що свідчать і підтверджують ті обшуки, які у мене були проведені абсолютно у всіх місцях. Нічого органи досудового розслідування не знайшли", – зазначив Юрченко.

За словами нардепа, ситуація з нібито наданням йому неправомірної вигоди за внесення поправок до закону виникла через те, що в країні багато років не вирішується проблема поводження з побутовими відходами і немає профільного законодавства. Під час своєї доповіді Юрченко також повідомив, що на нього чиниться тиск зі сторони компаній, які не платять податків за утилізацію побутових відходів, а цей закон покликаний змустити їх це робити.

"У попередні скликання парламенту ці групи впливу були зацікавлені, щоб закон не виходив у зал. Цього разу, коли законодавство вийшло на друге читання, почали робити провокації і чинити тиск через ЗМІ", – наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: