fbpx
Сьогодні
21:10 19 Вер 2020

Українська реперка Alyona Alyona номінована на премію ЄС

Українська реперка Alyona Alyona номінована на премію Європейського союзу The Music Moves Europe Talent Awards.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За нагороду змагаються 16 європейських музикантів. Номінантів оголосили 18 вересня під час фестивалю Reeperbahn у Гамбурзі (Німеччина).

"У Alyona Alyona є щось справді особливе, що виходить за межі її, безсумнівно, вражаючого зовнішнього вигляду, впевненого ставлення, захопливого флоу, ліричних здібностей, якості звуку та навіть її альтер-его в дитячому садку", – прокоментували свій вибір організатори премії.

Церемонія нагородження відбудеться 15 січня під час фестивалю Eurosonic Noorderslag 2021 в Гронінгені в Нідерландах. Переможець отримає 10 тис. євро на розвиток своєї кар'єри. Ще 5 тис. євро отримає володар призу глядацьких симпатій, голосування за якого відбувається на сайті премії.

Премія The Music Moves Europe Talent Awards заснована Європейським союзом у 2019 році. Переможцями премії можуть стати найбільш цікаві нові європейські таланти.

Нагадаємо, що реперка Alyona Alyona записала трек про домашнє насильство, у кліпі взяла участь Анастасія Лугова, яку побив і намагався зґвалтувати чоловік у потязі "Маріуполь – Київ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: