fbpx
Сьогодні
12:28 19 Вер 2020

У ЗСУ підтвердили 40 нових випадків коронавірусу

19 вересня повідомляється, що в Збройних силах за минулу добу виявлено 40 нових хворих коронавірусом.

Десять з них госпіталізовані, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ в Facebook.

"За минулу добу зареєстровано 40 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", – йдеться в звіті.

Відзначається, що десять хворих знаходяться в установах охорони здоров'я: у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону – 2 військовослужбовців, Військово-медичному клінічному центрі Східного регіону – 3 військовослужбовців, Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, Білоцерківському та Житомирському військових госпіталях – по 1 військовослужбовцю, в Івано-Франківській і Львівській міських лікарнях – по 1 працівнику ВСУ. Стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Решта 30 хворих знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Зокрема, в Київській області – 10 військовослужбовців і 2 працівники ЗСУ, в Львівській – 4 військовослужбовців і 3 працівники ЗСУ, Одеській – 6 військових, Тернопільській, Черкаській, Кіровоградській і Вінницькій областях – по 1 військовослужбовцю, у Рівненській – 1 працівник ЗСУ. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, у них спостерігається легкий перебіг захворювання, зазначає командування Медсил.

Всього станом на 10.00 19 вересня в ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 681 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: