fbpx
Сьогодні
15:38 19 Вер 2020

У столиці Канади туристам роздають по $100, щоб заохотити їх витрачати гроші у місті

Місцева влада столиці Канади сплачує по 100 доларів кожному туристу, який приїхав з іншого регіону Канади. У місті сподіваються, що це зацікавить людей і дозволить їм витрачати більше грошей в Оттаві після місяців застою місцевого бізнесу через коронакризу

Про це повідомляє видання OttawaMatters.

100 доларів є свого роду знижкою на бронювання номера в готелі. Щоб здійснити бронювання, потрібно перейти на сайт туризму Оттави. Пропозиція діє для нових бронювань, здійснених до 30 вересня, для проживання з 1 вересня до 31 грудня 2020 року. Знижка дійсна лише за умови бронювання не менше двох ночей поспіль. З детальними умовами та додатковою інформацією можна ознайомитися тут.

Влада канадської столиці раніше також проводила подібні кампанії для підтримки місцевого туризму та бізнесу.

Зокрема, під час карантинних обмежень у березні була запущена кампанія «Це на нас». Її суть полягала в тому, що турист замовляє номер в одному зі столичних готелів, а після цього отримує карту Visa на 100 доларів для витрат на будь-які цілі під час перебування в Оттаві.

Подібні акції проводяться у складний для туризму Оттави час, коли впроваджені карантинні обмеження і потік туристів дуже зменшився. Загалом провінція Онтаріо, в якій розташована Оттава, через коронавірус втратила 17,5 мільярдів доларів у туристичному секторі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: