fbpx
Сьогодні
22:11 18 Вер 2020

Фокін 29 вересня прийде на засідання Комінету ВР, - нардеп

Експрем'єр-міністр та заступник голови української делегації у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Вітольд Фокін підтвердив свою участь в засіданні комітету з питань організації державної влади і місцевого самоврядування.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу", заступник голови комітету Олександр Качура в своєму Telegram-каналі.

"Фокін підтвердив свою участь в засіданні комітету з питань організації державної влади і місцевого самоврядування 29 вересня в 15.00", – написав Качура.

Нагадаємо, Фокін в інтерв'ю одному з видань заявив, що "і з того, і з того боку було скоєно багато злочинів, які, в кінцевому підсумку, повинні бути розслідувані, а винні нехай понесуть покарання. Але сьогодні, щоб припинити війну і зберегти життя бійців і командирів, моя позиція – треба оголосити загальну амністію, провести вибори, вирішити питання особливого статусу окремих районів, а краще – всього Донбасу".

Як пізніше повідомив представник від України в ТКГ Сергій Гармаш, узгоджений текст інтерв'ю першого заступника глави української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Вітольда Фокіна виявився не зовсім ідентичним тому, що було опубліковано.

Після таких заяв Фокіна запросили на комітет 15 вересня, де він мав бути. Проте 12 вересня стало відомо, що Фокін відмовився від зустрічі з комітетом Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: