fbpx
Сьогодні
18:51 17 Вер 2020

Всеукраїнський марш на захист тварин вперше відбудеться онлайн

Всеукраїнський марш за права тварин у 2020 році відбудеться онлайн.

Через карантин його проведуть за допомогою технології faceswap від українського застосунку Reface. Вона дає змогу помінятися обличчям з ким завгодно на відео чи GIF-зображенні.

Як взяти участь?

Зайдіть на сайт UAnimals та завантажте файл із власним фото.

3 жовтня о 12:00 на сайті та на сторінці UAnimals у Facebook розпочнеться пряма трансляція маршу.

Усі попередньо зареєстровані учасники братимуть участь у марші.

"У 2020 році ми не можемо зібратися на головних площах своїх міст і усвідомлюємо повну відповідальність за здоров'я учасників та учасниць акцій, — каже засновник гуманістичного руху UAnimals Олександр Тодорчук. — Утім, жорстокість не знає карантину, а значить, боротьба триває. Цього року ми проведемо подію в інноваційному форматі й доведемо, що жоден карантин не здатен поставити на паузу боротьбу за порятунок тварин".

"Нам резонує тема гуманності та ідеї, які обстоює UAnimals. Переконаний, організація першого у світі віртуального маршу за права тварин може покласти початок зовсім новому підходу до використання AI-технології Reface у масових заходах. Особливо в новій post-COVID реальності, де офлайн-зустрічі будуть не такими доступними, а запит на персоналізовану комунікацію лише зростатиме", — каже співзасновник Reface Дмитро Швець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: