fbpx
Сьогодні
23:11 17 Вер 2020

"Питання не в СOVID-19": у Кернеса назвали причину його госпіталізації

Мер Харкова Геннадій Кернес госпіталізований до палати інтенсивної терапії німецької клініки "Шаріте". У мера на фоні коронавірусу СOVID-19 сталося загострення старих хвороб. Зараз Кернес перебуває при тямі, в його оточенні спростовують чутки про кому і інсульт.

"Питання не в СOVID-19. Питання саме в тому, що на фоні СOVID і запалення легень пішли загострення тих старих хвороб, поранень, які у нього були", – розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

Сидоренко повідомив, що у вівторок у Кернеса сталося погіршення здоров'я:

"Ми це визнаємо, але наполягаємо на тому, що всі розмови, всі чутки, всі плітки про кому, про набряк мозку, інсульт, є фейками, які запускаються спеціально і спровоковані загостренням не тільки осіннім, але і загостренням політичної хвороби, політичними перегонами на місцевих виборах".

Він уточнив, що зараз мер проходить додаткові обстеження в лікарні, і тільки після цього лікарі визначаться, яким чином вони лікуватимуть його надалі.

Раніше повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до Берліна.

У Кернеса підтверджено COVID-19 і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова.

15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: