fbpx
Сьогодні
13:53 16 Вер 2020

Київ готовий розпочати опалювальний сезон раніше, - мер

Тепломережа Києва готова до початку опалювального сезону достроково, якщо в цьому буде потреба.

Про це заявив мер міста Віталій Кличко на брифінгу.

"Технічно місто вже готове до пуску тепла в мережу. Фахівці комунального підприємства "Київтеплоенерго" здійснили перевірку котелень і теплопунктів. Усунули 6,5 тис. пошкоджень на тепломережах і пошкоджень, що виникли в результаті гідравлічних випробувань. Наголошу, що саме якісне проведення гідравлічних випробувань улітку допомагає уникнути багатьох аварійних ситуацій узимку, коли тепло вже запущене", – сказав мер.

Він також зазначив, що місто готове надати необхідну допомогу управляючим компаніям, ОСББ та іншим житловим об'єднанням, щоб вони змогли вчасно вступити в опалювальний сезон.

"Фахівці "Київтеплоенерго" можуть оглянути справність обладнання і систем. Також закликаю всі ці об'єднання перевірити наявність заборгованості за тепло. Тобто зробити все необхідне, аби потім не здійснювати роботи в авральному режимі, коли на вулиці буде мінусова температура", – зазначив Кличко.

"У новому опалювальному сезоні "Київтеплоенерго" досліджуватиме тепломережі за допомогою дронів із тепловізорами. Головне завдання такої техніки – оперативне виявлення ймовірних пошкоджень та слабких місць тепломереж, моніторинг стану енергетичного обладнання", – повідомив Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: