fbpx
Сьогодні
10:39 16 Вер 2020

Ізраїльтянин намагався болотами потрапити з Білорусі до України: прикордонники цьому завадили

Громадянина Ізраїлю, який спробував незаконно перейти кордон, обравши для цього болотисту місцевість, затримали, йому заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

«Державна прикордонна служба наголошувала і зверталася до іноземних громадян, які планували і планують потрапити в Україну, не намагатися порушувати законодавство України. Проте один з іноземців, попри обмеження в'їзду, не дослухався цього. Він спробував незаконно перейти кордон, обійшовши пункт пропуску «Нові Яриловичі», що в Чернігівській області».

Зазначається, що цей чоловік одразу був затриманий прикордонним нарядом. Порушником виявився громадянин Ізраїлю 1978 року народження.

Уточнюється, що іноземець для порушення кордону обрав болотисту місцевість, «певно сподіваючись, що на такому напрямку йому це точно вдасться».

На іноземця склали адмінматеріали за ст. 204-1 КУпАП, а також проставили йому заборону в'їзду в країну терміном на 5 років. Його вже примусово повернули на суміжну сторону.

Раніше Арсен Аваков провів зустріч із представниками хасидської спільноти щодо ситуації з паломництвом до Умані та закликав паломників поважати український закон.

Сотні паломників-хасидів, які намагаються потрапити в Україну з території Білорусі попри обмеження в'їзду, поки продовжують перебувати на кордоні між українським і білоруським пунктами пропуску.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: