fbpx
Сьогодні
12:29 16 Вер 2020

"Голос" зареєстрував у Раді проєкт постанови про створення ТСК щодо справи вагнерівців

Фракція "Голос" зареєструвала у Верховній Раді проєкт постанови про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) щодо розслідування справи "вагнерівців". 

Про це повідомив голова фракції "Голос" Сергій Рахманін у Фейсбуці.

"Проєкт постанови щодо створення тимчасової слідчої комісії, яка має розплутати загадкову історію навколо "вагнерівців", зареєстрований. Фракція "Голос" виконала свою обіцянку", – написав Рахманін.

Головою ТСК пропонують призначити члена фракції "Голос" Романа Костенка.

"Спеціально для тих, хто показово дбає про збереження державних секретів: зберігати таємницю й захищати брехню – різні речі. ТСК здатна відокремити одне від одного", – зазначив Рахманін.

Проект постанови щодо створення тимчасової слідчої комісії, яка має розплутати загадкову історію навколо "вагнерівців",…

Posted by Сергій Рахманін on Wednesday, September 16, 2020

Раніше голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що виступає проти створення ТСК у Верховній Раді, які стосуються роботи спецслужб.

Нагадаємо, що 14 серпня стало відомо, що "вагнерівці" ​​повернулися до Росії. У РНБО це назвали "недружнім кроком стосовно України", що може негативно позначитися на відносинах двох держав.

Володимир Зеленський назвав видачу "вагнерівців" Росії несправедливим рішенням, наслідки якого будуть трагічними.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак теж розцінив інформацію про нібито причетність українських спецслужб до появи і затримання російських бойовиків ПВК Вагнера в Білорусі як сплановану дезінформацію.

Зеленський прокоментував нібито "зрив" вагнерівської операції спецслужб України: Це маячня.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: