fbpx
Сьогодні
19:43 15 Вер 2020

Суд арештував помічника нардепа Юрченка

15 вересня слідча суддя Вищого антикорупційного суду Ольга Саландяк постановила арештувти помічника нардепа Юрченка Івана Фіщенка з правом застави.

Про це повідомляє "Слово і Діло" з посиланням на трансляцію засідання на YouTube.

В ході засідання детектив Національного антикорупційного бюро і прокурор САП просили взяти під варту Фіщенка.

Альтернативою арешту органи правопорядку пропонували 5 млн грн застави з покладанням низки обов'язків, зокрема здати закордонний паспорт та носити електронний браслет.

Раніше помічнику нардепа Юрченка оголосили підозру.

15 вересня НАБУ опублікувало відеоматеріали стосовно передачі частини хабаря народному депутату Олександру Юрченку (фракція "Слуга народу") та попросило генпрокурорку підписати повідомлення про підозру нардепу.

Перед цим у Верховній Раді генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що наразі немає підстав оголошувати про підозру народному депутату Олександру Юрченку. "Учора я отримала листа від керівництва НАБУ… без матеріалів кримінального провадження… Ми готові, прокурор САП та я особисто, ретельно вивчити матеріали кримінального провадження, опрацювати їх, якщо необхідно, дати вказівки, які потрібно зробити. Якщо буде достатньо підстав, я це зроблю і повідомлю", – сказала Венедіктова. Вона також наголосила, що покривати нікого не має наміру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: