fbpx
Сьогодні
16:06 15 Вер 2020

Лукашенко повинен почути народ Білорусі, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський переконаний, що білоруська влада мусить віднайти діалог з людьми, які виходять на протести.

Про це він заявив під час спільної з федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом пресконференції у Відні.

"Мені здається, що білоруська влада повинна знайти у будь-якому випадку шлях, знайти діалог зі своїми людьми, зі своїм народом, який їх обрав, який їх і робив чиновниками чи президентами. І саме для них (людей — ред.) президенти всі і служать, саме для них (людей — ред.) ми всі працюємо. Тому діалог повинен бути знайдений", – наголосив Зеленський.

Він запевнив, що Україні не байдуже, що відбувається зараз у Білорусі, та нагадав, що з самого початку Київ звертав увагу білоруської влади на неприпустимість кровопролиття.

"Україна не хоче втручатись у внутрішню політику Білорусі. Я впевнений, що так само і повинні діяти будь-які країни, про втручання яких ми з вами чуємо іноді з різних засобів масової інформації. Але ми повинні при цьому зробити все, щоб жодна людина не постраждала, щоб жодна людина не загинула. Я вважаю, що пан Лукашенко повинен все ж таки знайти ті слова, які він раніше знаходив зі своїм народом, і почути людей, це дуже важливо", – наголосив Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: