fbpx
Сьогодні
08:30 13 Вер 2020

На Донбасі зберігається режим тиші: за добу нових обстрілів не зафіксовано

За останню добу в зоні проведення операції Об'єднаних сил обстрілів з боку противника зафіксовано не було. По всій лінії фронту спостерігалася тиша.

Про це повідомляє штаб ООС у своєму ранковому зведенні 13 серпня.

Станом на ранок неділі ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається стабільною та повністю контролюється українськими захисниками.

«Від початку поточної доби, 13 вересня, у смугах відповідальності наших бригад режим припинення вогню зберігається повною мірою. Українські військовослужбовці, перебуваючи в готовності адекватно реагувати на підступні та провокативні дії ворога, продовжують сумлінно виконувати свої завдання», — йдеться у повідомленні штабу.

Минулої доби, 12 вересня, на всіх ділянках відповідальності ЗСУ обстрілів з боку противника також не було зафіксовано. По всій лінії фронту спостерігалася тиша.

Підрозділи ЗСУ у повному обсязі дотримуються домовленостей, що набрали чинності 27 липня 2020 року.

Тим часом підрозділи ДСНС спільно з українськими військовослужбовцями ліквідували осередки пожеж в районах населених пунктів Кримське та Катеринівка в Луганській області.

Окремі підрозділи Об'єднаних сил нині готуються до участі в Стратегічних командно-штабних навчаннях "Об'єднані зусилля — 2020".

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: