fbpx
Сьогодні
Небайдужа 17:10 12 Вер 2020

Реперка Alyona Alyona записала трек про домашнє насильство, у кліпі знялась постраждала жінка

Фото: Time

Реперка Alyona Alyona записала трек про домашнє насильство, у кліпі взяла участь Анастасія Лугова, яку побив і намагався зґвалтувати чоловік у потязі "Маріуполь – Київ".

Про це повідомляє The Village Україна.

"Це ніби слова з моєї душі, ніби написані мною. Коли я була в лікарні, мені дуже хотілося кричати про те, що не треба мовчати про насильство і що не треба соромитися цієї теми", – розповіла Анастасія.

Цим кліпом команда Alyona Alyona запускаєпроєкт #Немовчатипронасильство, який має привернути увагу до проблеми насильства.

"Крізь мене проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими. І можна було довго коперсатися в кожній історї, прояснюючи подробиці подій, але ясним завжди залишався один факт — ніхто ні за яких обставин не має права вчиняти насилля над будь-якою особою.

Більшість із них боялися говорити про фізичні розправи над собою. Тому для мене великим вчинком є згода Анастасії взяти участь у зйомках, бо вона як ніхто розуміє зміст мого тексту. Вона не мовчала! І я закликаю кожну людину, яка пережила насилля над собою чи стала його свідком: розкажіть про це, не мовчіть про це! Адже якщо хоч одне життя буде врятовано — це вже велике досягнення", — відзначила співачка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: