fbpx
Сьогодні
08:35 12 Вер 2020

ООС: на Донбасі зберігається режим припинення вогню, обстрілів не було

Фото Reuters

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі залишається стабільною та контрольованою. Обстрілів зі сторони російських окупаційних військ 11 вересня не зафіксовано.

Як повідомили у штабі ООС, у п'ятницю, 11 вересня, по всій лінії розмежування спостерігалася тиша. Від початку поточної доби, 12 вересня, режим припинення вогню також зберігається повною мірою.

Зазначається, що у прифронтових районах саперами ДСНС України розміновано понад 10 гектарів території та передано на знищення 42 вибухонебезпечних предмети. Всього з початку проведення ООС було вилучено та знешкоджено 48 366 вибухонебезпечних предметів.

Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об'єктів інфраструктури. 11 вересня було завершено відновлення 10 будинків, ще на 33 об'єктах роботи тривають, повідомляють у штабі.

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду службовці ДСНС надали медичну і психологічну допомогу 51 українцю.

«Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою українськими захисниками. У смугах відповідальності наших бригад не зафіксовано жодної збройної провокації чи обстрілу», — йдеться у повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: