fbpx
Сьогодні
13:30 11 Вер 2020

Єрмак і Резніков прибули в Берлін для переговорів з радниками лідерів країн "нормандської четвірки"

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак у складі української делегації в п'ятницю прибув до Берліна, де мають розпочатися переговори делегацій країн – учасниць нормандського формату на рівні політичних радників лідерів України, Німеччини, Франції та Росії.

Українську делегацію очолює віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, передає Офіс президента.

За словами Єрмака, українська сторона вкотре засвідчує величезне прагнення народу України до встановлення миру на нашій землі.

«Україна зробила все можливе для виконання домовленостей минулорічного саміту лідерів «Нормандської четвірки» в Парижі. Щодо кожного пункту ми надавали свої компромісні пропозиції», – сказав він.

Він зауважив: перемир'я показало, що все можливо, якщо є бажання.

«Настав час конкретних дій та конкретних кроків. Настав час провести наступний саміт лідерів країн Нормандського формату», – наголосив Андрій Єрмак.

Зеленський сподівається, що після зустрічі радників глав держав "нормандського формату" 11 вересня відбудеться і сама зустріч лідерів, що свідчитиме про продовження руху до припинення війни на Донбасі та досягнення миру.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: