fbpx
Сьогодні
19:36 11 Вер 2020

МОЗ дозволило проведення міжнародних матчів із глядачами: де саме

Міністерство охорони здоров'я України дозволило проведення міжнародних матчів із глядачами. Проведення матчів дозволено у "зеленій" та "жовтій" зоні.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Під час проведення матчів необхідно забезпечити дотримання карантинних вимог. Одна з яких – перебування однієї людини на 5 кв. м.

"Матчі, які проводять на території адміністративно-територіальних одиниць, де встановлено "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки, мають відбуватися за участі не більш як 220 осіб та не більше однієї особи на 10 кв. м площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід", – йдеться у повідомленні.

Також рекомендовано організувати продаж квитків та розподіл глядачів по секторам трибуни таким чином, щоб  запобігти скупченню людей. Дозволяється допускати глядачів на сектори не більш ніж 25% вболівальників від кількості людей, яку може вмістити сектор, щоб забезпечити вільні місця спереду, позаду, збоку та по діагоналі.

За даними Асоціації, до перших матчів із глядачами вже готуються футбольні клуби "Шахтар", "Динамо", "Зоря", "Десна" та "Колос".

Нагадаємо, напередодні в Україні оновили розподіл регіонів за карантинними зонами. Воно діятиме два тижні, починаючи з понеділка, 14 вересня.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: