fbpx
Сьогодні
10:13 11 Вер 2020

Корнієнко заявив, що виступи Зеленського на підтримку "СН" під час поїздок в регіони не є порушенням

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський не порушує закон, виступаючи з підтримкою "Слуги народу" під час своїх робочих поїздок в регіони, заявив глава партії Олександр Корнієнко.

"Президент в межах повноважень здійснює ці регіональні тури. Він відвідує робочі об'єкти Великого будівництва, інші робочі об'єкти, проводить наради з бізнесом, з педагогами, з атомниками вчора було на Хмельницькій атомній станції. Ніяких законів при цьому не порушує. Тому що президент не є державним службовцем, на нього не поширюються статті закону про запобігання корупції з політичної неупередженості", – пояснив нардеп в ефірі програми Право на владу на 1+1.

Корнієнко додав, що держслужбовці, які беруть участь в агітаційних заходах, повинні брати відпустку в ці дні.

Останній місяць Зеленський активно їздить українськими регіонами. Примітно, що часто він виступає на сцені з банерами Слуги народу і написом Зе!Місцеві. Також президент активно вживає під час своїх виступів слоган партії на місцевих виборах, а також представляє кандидатів в мери від своєї політичної сили.

Активісти звинувачують Зеленського у використанні адмінресурсу. У той же час, в Слузі народу так не вважають.

Верховна Рада призначила місцеві вибори в Україні на 25 жовтня 2020 року. 5 вересня офіційно стартувала виборча кампанія.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: