fbpx
Сьогодні
14:16 11 Вер 2020

Балуха оглянули відомі нейрохірурги, його стан стабільно тяжкий, - Геращенко

Стан колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха залишається стабільно тяжким, для огляду його і додаткових консультацій були запрошені відомі нейрохірурги.

Про це повідомила співголова фракції партії "Євросолідарність" Ірина Геращенко у Фейсбуці, посилаючись на лікарів Балуха.

"Пацієнт стабільно тяжкий. Володя забезпечений всім необхідним. Сьогодні для додаткових консультацій були запрошені і оглянули пана Володимира відомі нейрохірурги, зокрема професор М.Поліщук", – написала Геращенко.

Новини від лікуючих лікарів В. Балуха: « Пацієнт стабільно важкий. Володя забезпечений всім необхідним. Сьогодні для…

Posted by Iryna Gerashchenko on Friday, September 11, 2020

Вона також повідомила, що 10 вересня Балуха у присутності представників поліції (оскільки триває слідство) відвідав отець Климент, прочитав молитву на одужання.

Раніше Ірина Геращенко повідомляла, що стан колишнього політв'язня Володимира Балуха залишається тяжким після нападу, лікарі прогнозів поки не дають.

Як повідомлялося, Володимира Балуха 8 вересня знайшли побитим. Йому прооперували тяжку травму голови. Він підключений до апарату ШВЛ.

В Офісі Президента заявили, що надзвичайно занепокоєні інформацією про напад на Балуха, якого жорстоко побили вночі в річницю його визволення з полону.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття Володимира Балуха.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: