fbpx
Сьогодні
20:56 10 Вер 2020

У Зеленського відповіли на звинувачення Богдана щодо "вагнерівців" і звинуватили його у підіграванні пропаганді РФ

Фото ОПУ

Антикризовий радник голови Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк відреагував на інтерв'ю ексочільника ОПУ Андрія Богдана, назвавши це "навмисна гра на медійному полі чужої країн".

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Гордонівське "інтерв'ю Богдана", про яке зараз із придихом говорять окремі хайпери типу "ох, як він хвацько щось сказав!". Насправді це інтерв'ю людини, яка абсолютно не в інсайді, не в тренді, продовжує жартувати над власними старими жартами і намагається дограти чужі хайпи. Зрозуміло, безглуздо розбирати його "фактичні знання". Особливо в тій частині, яка стосується імен можливих кандидатів в президенти або обізнаності про неіснуючу "вагнер-операції")", – зазначив Подоляк.

За його словами, у реальну політичну гру Богдан давно не грає, а його справжня роль сьогодні зводиться до періодичного озвучення чогось епатажного.

"Єдине, що дійсно вимагає уваги в цьому інтерв'ю і викликає вже серйозні питання до самого Андрія Йосиповича Богдана, це його пряме і публічне визнання того, що нібито "Україна кинула Путіна". Що нібито Україна не виконала взятих на себе зобов'язань… Це сильно. Майже явка з повинною", – зауважив Подоляк.

Він додав, що відповідні заяви Богдана – "надзвичайно потужний удар по репутації України і відмінна пропагандистська подача в сторону РФ".

"Все інше в інтерв'ю обговорюють тільки "жовті медіа-сторінки", а ось за цю фразу ті ж російські ЗМІ сильно зачепилися і активно стали розкручувати. По всім політичним каналам йде прямолінійний: "Україна зі слів колись вкрай впливової людини не виконує свої міжнародні зобов'язання. Особливо в рамках донбаського кейса". І це вже не хіхі-хаха. І не традиційна клоунада в його виконанні. Навмисний удар по репутації конкретних посадових осіб. Навмисна гра на медійному полі чужої країни. Погана історія", – наголосив Подоляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: