fbpx
Сьогодні
13:21 10 Вер 2020

Прессекретар Навального назвала перебільшенням значне поліпшення його стану

Прессекретар російського опозиційного політика Олексія Навального – Кіра Ярмиш назвала надто перебільшеною інформацію німецького видання Spiegel про значне поліпшення стану Навального.

Про це вона повідомила в Твіттері.

"У зв'язку з останніми матеріалами про Олексія: про те, що він приходить до тями й реагує на оточуючих, ми повідомляли ще в понеділок, але в основному стаття дуже сильно перебільшена і містить багато фактичних неточностей", – написала Ярмиш.

При цьому вона не пояснила, які саме неточності маються на увазі.

Раніше ЗМІ опублікували матеріал, в якому стверджується, що Навальний уже може говорити і згадати деталі того, що сталося з ним до моменту, коли він втратив свідомість у літаку. При цьому клініка Шаріте, де перебуває політик, поки що офіційно не підтверджувала інформацію про істотне поліпшення стану політика.

Лікарі вважають, що Навальний вижив тільки завдяки швидкій реакції пілотів, які вирішили посадити літак в Омську, а також тому, що атропін він отримав ще в аеропорту.

Про отруєння Навального стало відомо 20 серпня. Йому стало зле під час перельоту з Томська в Москву. Літак здійснив термінову посадку в Омську, після чого російського опозиціонера госпіталізували в місцеву лікарню.

Потім Навального евакуювали на лікування до Німеччини.

2 вересня уряд Німеччини заявило, що російського опозиціонера Олексія Навального отруїли нервнопаралітичну речовиною "Новачок". 

Канцлер Ангела Меркель констатувала, що Навальний став жертвою злочину, і Кремль повинен відповісти за це.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: