fbpx
Сьогодні
11:58 10 Вер 2020

Під МВС "Євросолідарность" проводить акцію "Хто підняв руку на Балуха?"

фото: Укрінформ

У Києві біля Міністерства внутрішніх справ проходить акція "Хто підняв руку на Балуха?"

Про це повідомляє Укрінформ.

Біля будівлі МВС зібралися кілька десятків осіб, які вимагають від поліції негайно провести розслідування та назвати замовників і виконавців нападу на колишнього політв'язня, кримського активіста Володимира Балуха.

Активісти також наполягають, що суспільство має взяти розслідування справи під особливий контроль.

Організатор заходу – політична партія "Європейська солідарність". Присутні на акції тримають у руках прапори України та політсили. На заході також присутні народні депутати від "Європейської солідарності" Артур Герасимов, Ростислав Павленко, Ахтем Чийгоз.

Герасимов під час виступу біля МВС повідомив, що з іншими нардепами йде до керівництва міністерства, щоб обговорити справу Балуха.

"Зараз ми йдемо до керівництва міністерства, до керівництва поліції для того, щоб дуже серйозно поговорити про цю справу, тому що зрозуміло, ніяка це не "битовуха", ніяке це не випадкове явище. Тому що за останній рік кількість нападів на активістів, кількість тиску і нападів на проукраїнськи налаштованих українців, на патріотів, на волонтерів, на ветеранів, дійсно зашкалює", – сказав Герасимов.

фото: Укрінформ

Коротко.

Posted by Yan Dobronosov on Thursday, September 10, 2020

Ірина Геращенко повідомила, що стан колишнього політв'язня Володимира Балуха залишається тяжким після нападу, лікарі прогнозів поки не дають.

Як повідомлялося, Володимира Балуха 8 вересня знайшли побитим. Йому прооперували тяжку травму голови. Він підключений до апарату ШВЛ.

В Офісі Президента заявили, що надзвичайно занепокоєні інформацією про напад на Балуха, якого жорстоко побили вночі в річницю його визволення з полону.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття Володимира Балуха.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: